Hírek Kiemelt hírek Makó

Bencsik András: Nyugat-Európa egyértelműen veszélyes hellyé vált

A Magyar Demokrata főszerkesztője közéleti est vendége volt Makón. Az újságíró sem a bevándorlásról, sem Márki-Zay Péterről nem rejtette véka alá a véleményét.

Czirbus Gábor alpolgármesterrel beszélgetett Bencsik András újságíró Makón, amelynek témái között szerepelt az Európai Parlamenti választások tétje, valamint a bevándorlás is. A Magyar Demokrata főszerkesztője a sorozatos európai terrortámadások kapcsán hangsúlyozta, Nyugat-Európa egyértelműen veszélyes hellyé vált, nincs olyan pontja, legyen szó Berlinről, Brüsszelről, vagy éppen Párizsról, ahová jó szívvel tudná tanácsolni, hogy menjenek el és sétáljanak egy jót.

– Ha valakinek az a vágya, hogy egy adventi vásárban fagyoskodjon, megázzon, nagyon drágán, nagyon rossz minőségű édes bort igyon, és giccses hülyeségeket vegyen méregdrágán, az nyugodtan menjen Budapestre, ott ezt mind megtalálja, csak éppen nem szúrják hasba, miközben sétál a vásárban – fejtette ki a véleményét az újságíró.

navigate_before
navigate_next

A beszélgetésen szóba jött Márki-Zay Péter és a nemrég megalakult mozgalma is, Bencsik András szerint Hódmezővásárhely polgármestere olyan mint egy tyúkszem, ami fáj, de ki lehet kezelni és elmúlik.

– Egy olyan jelenség, ami egy hibás helyzet következményeként jött létre, de hozzá kell szokni, van ilyen. Ha volna benne tartás, akkor a véletlen sikert kiaknázná, de ahelyett, hogy Hódmezővásárhellyel foglalkozna, járja az országot, és a hozzá hasonló árulókat összeszedi annak érdekében, hogy mozgósítsa azokat, akik egyformán gyűlölik Orbán Viktort és a Fideszt – fogalmazott Bencsik András.

Hozzátette: a mozgalmában lévő emberek vele együtt mind elárultak egy értékrendet, de túl sok esélyük nincsen, mert Magyarországon az emberek lehetnek baloldaliak vagy jobboldaliak, utálhatják a Fideszt, de az árulókat nem szeretik, mert az ösztönük megsúgja, hogy holnap őket is el fogják árulni.

A Magyar Demokrata főszerkesztőjével készült teljes interjúnkat a következő napokban olvashatják portálunkon.