Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Vért adtak a makói ENI dolgozói, álláskeresők látogattak el a makói döner gyárba és Pitvaroson tartott fogadóórát Lázár János – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Tegnap tárgyalták a SZEVIÉP-ügyét Szegeden: több év szabadságvesztésre ítélték első fokon az ügy vádlottjait. Szabó Bálint szerint igazságot szolgáltattak a károsultaknak. A Mi Hazánk Mozgalom Csongrád megyei elnökével beszéltünk: a párt Csongrád megyében az év végéig vesz át volt jobbikosokat. 

Vállalható vereséget szenvedett a Makói KC a listavezetőtől: a makói csapat ezen a mérkőzésen a helyzetek sokaságát hagyta ki. Kordáék életműkoncertjén vett részt Farkas Éva Erzsébet: a különleges eseményről Facebook-oldalán számolt be Makó polgármestere. Vért adtak az ENI munkatársai: aki segített, egy nap szabadnapot kapott. TEK Gálán vettek részt makói kick-boxosok: Bata Zoltán és Kovács Norbert a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot képviselte.

Egy pályázatnak köszönthetően a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum csoportos gyárlátogatásokat szervez a megyében: elsőként a makói Duna Döner Kft.-hez látogattak el álláskeresők. Fogadóórát tartott Lázár János, a térség országgyűlési képviselője Pitvaroson.

Nagy útfelújítási program lesz Pitvaroson és környékén 2019-től – Makó Híradó

Jövőre kezdődhet meg az a program, amely során Nagyér és Pitvaros, valamint Mezőhegyes és Csanádpalota között is felújítják a rossz állapotban lévő utakat. Pitvarosra az elmúlt években mintegy 2 milliárd forintot sikerült kijárni fejlesztésre, és most egy újabb pályázatot is nyert az önkormányzat.

A mai napon fogadóórát tart Farkas Éva Erzsébet polgármester 13 és 16 óra között.

A napot kezdjük Ellie Gouldinggal, aki legújabb klipjét Budapesten forgatta!