Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

90 évest köszöntöttek Makón, babafákat adtak át Csanádpalotán és új madárfajra figyeltek fel Magyarországon – tegnap ezekről is olvashattak!

Kettős könyvbemutató volt Szegeden: a Kék Macska és a Várom a párom című regények egyszerre debütáltak a nagyközönség előtt. Támogatandó ágazat lehet a turizmus az unióban: a következő hétéves uniós ciklusban először szerepel külön költségvetési soron, mint támogatandó ágazat, a fenntartható turizmus. Új madárfajta: lazúrcinegét figyeltek Magyarországon.

53 babafát ültettek Csanádpalotán: a Kelemen László Emlékparkban a 2016. október 1. és 2018. szeptember 30. között született gyerekek kaptak fát az önkormányzattól. Budai Antalné Szűcs Erzsébetet köszöntötte a város: a 90 éves ünnepelt a hosszú élet titkát is elárulta. A szegedi kézilabdásoktól kaptak ki a makói lányok: fáradtan és szétszórtan játszott a makóiak.

Délután Pitvaroson tart fogadóórát Lázár János, a térség országgyűlési képviselője. A Koronában az internetfüggőségről tart előadást Uzsalyné dr. Pécsi Rita.

A napot kezdjük egy Kygo számmal!