Hírek

Jó reggelt, Makó!

Szakmai gyakorlaton vettek részt a földeáki és valkányi önkéntes tűzoltók, Makón dedikált Lőrincz L. László, Szent Erzsébet-bált szervezett a SZIGNUM és népzenei találkozó volt Királyhegyesen – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Felértékelődik a közép-európai régió ereje: a közép-európai régió erejének a hagyományos német-francia tengellyel szembeni felértékelődéséről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök. A családpolitika hosszú távon is kiszámítható lesz: nyilatkozta a Magyar Időknek Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyi államtitkára. Nagy a bizalom a mentőszolgálat iránt: a magyar emberek 92 százaléka elégedett a mentők hozzáállásával és szakértelmével.

Földeáki és valkányi önkéntes tűzoltók gyakorlatoztak Földeákon: földön és épületen is mentettek a lánglovagok. Makón dedikált Lőrincz L. László: egymásnak adták a kilincset rajongók a könyvesboltban. Kisfilm jelent meg a Hegyesi Dalkörről: egy régi vágya teljesült ezzel a királyhegyesieknek. Szent Erzsébet-bál volt tegnap Makón.

Egy jó ügyért báloztak az Erzsébet-bálon – Makó Híradó

Tizenkettedik alkalommal szervezte meg a makói SZIGNUM a Szent Erzsébet-bált. A jótékonysági est – ahogy az egész tanév – a bátorság jegyében fog zajlott. A bál bevételéből az iskola udvarát szeretnék szépíteni..

Az időjárás előrejelzés szerint lassan megérkezik az igazi tél: a hőmérséklet már a 0 fokot is elérheti esténként. Napközben 2 és 5 Celsius fok között ingadozik a hőmérő higanyszála.

Kezdjük a napot egy Clean Bandit számmal!