Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

30 éves lett a ÉFOÉSZ makói klubja, borvacsorát tartottak a Gloriusban, nyugdíj-előtakarékossági kötvényt tervez az állam – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Jubilált az ÉFOÉSZ Csongrád Megyei Érdekvédelmi Szervezete makói klubja: immáron három évtizede működik a családi hangulatú csoport a városban. A klub jelenleg 15 fővel üzemel. A harmincadik fennállást egy gálaműsorral ünnepelték a Hagymaházban.

Kiváló hangulat és az ősz ízei jellemezték a Grand Hotel Glorius legutóbbi eseményét. A Vigadóban rendezett novemberi Borvacsorán a Bock Pincészet nemes nedűi mellé különleges menüsort kínáltak.

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte az észt csapatot a Nemzetek Ligája C osztályának csütörtöki játéknapján. A sikerrel a magyarok nem végezhetnek a biztos kiesést jelentő negyedik helyen, mert az így már mindenképpen az észteké, ennek ellenére a bennmaradás még nem dőlt el, mivel a négy csoport legrosszabb harmadikja szintén egy osztállyal lejjebb folytatja.

Idén januárban ököllel megütötte és vasvillával kergette egy férfi, az idős szüleit meglátogató szociális munkást. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt ellene.

Már elkészültek az első tervek az állam nyugdíjpiacra történő belépéséhez – mondta Varga Mihály. A pénzügyminiszter kifejtette: olyan nyugdíj-előtakarékossági kötvényt szeretnének majd kibocsátani, amelyet kicsit kedvezőbb hozamokkal tudnak a takarékoskodók nyugdíjas korukban visszaváltani, a járulékukat élvezni.

A mai napot pedig az Ivan & The Parazol dalával indítjuk!