Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Átadták a makói levéltár új épületét a Petőfi parkban, lezárult az Őszi Sport7, Lázár János országgyűlési képviselő fogadóórát tartott Magyarcsanádon és illegális bevándorlókat fogtak Nagylaknál – tegnap ezekről is olvashattak!

Csökkent az üzemanyagok ára: az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között. Ebben az évben több mint 450 véradót mozgósított a megyei kormányhivatal: ezen a héten zajlik a kormánytisztviselői véradó hét Csongrád megyében. Illegális migránsokat fogtak el Nagylaknál: a férfiak magukat tádzsik állampolgárnak vallották. 

Átadták a makói levéltár új épületét: hamarosan a Csanád vármegyei gyűjtemény is átszállításra kerül ide. Röplabdával zárult az Őszi Sport7-ek: a Juhász Gyula vihette haza a kupát. Lázár János országgyűlési képviselő fogadóórát tartott Magyarcsanádon.

Halad a magyarcsanádi Maros-híd tervezése – Makó Híradó

Egy határon átnyúló magyar-román együttműködés keretében állítanák vissza a régi hidat, a térség országgyűlési képviselője pedig azt szeretné, ha a mezőhegyesi öntöző csatorna beruházásból a környékbeli gazdák is részesüljenek. Többek között ezek is kiderültek Lázár János fogadóóráján.

Ma szeles, gomolyfelhős időre számíthatunk, egy-egy futó záporral: napközben 8 és 13 Celsius fok között alakul a hőmérséklet, este viszont 6 fokig visszahűlhet a levegő.

A napot kezdjük egy The Anahit számmal!