Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Röplabdával zárult az Őszi Sport7-ek, a Juhász Gyula vihette haza a kupát

Utolsó versenynapjához érkezett az Őszi Sport7-ek rendezvénysorozat szerda délután: a középiskolák számára szóló megmérettetésen négy sportágban mutathatták be tehetségüket a diákok. Az utolsó versenyszámot és a kupát is a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola csapata nyerte.

A tavaszi sportheteket követően ősszel ismét megmérkőzhettek a makói intézmények tanulói. Mint Márton Imre portálunknak elmondta: a Sport7-ek rendezvénysorozatot a Sporthét előzte meg, amely során a versenynapok egy héten belül zajlottak le. Ezt később, az iskolák kérésére sporthetekké alakították át, így megkönnyítve a diákok számára is a felkészülést. A sportágak kiválasztásában is az iskoláktól kértek javaslatot; az őszi rendezvénysorozat részeként labdarúgásban, floorball-ban, kosárlabdában és röplabdában volt lehetőségük megmérkőzni a résztvevőknek. A sportcsarnok igazgatója a röplabdamérkőzést megelőzően kiemelte: rendkívül szoros és izgalmas a verseny, hiszen az addigi három sportágat más-más középiskola nyerte.

navigate_before
navigate_next

A röplabdában végül a Juhász Gyula győzedelmeskedett, megelőzve a második helyezett Galamb iskolát, a bronzérmes Kerit és a negyedik helyen végző JAG-ot.

Az összesített eredmények a következőképp alakultak:

  1. Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola
  2. HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
  3. Makói József Attila Gimnázium
  4. Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola