Hírek

Jó reggelt, Makó!

A férfi kézilabdások nyertek, míg a nők vereséget szenvedtek, Arany Bencére és Maczelka Barnabásra büszkék Csanádpalotán, újabb bérlakások újultak meg Makón és világbajnoki címet szerzett Debreczeni Gábor – tegnap ezekkel vártuk Önöket!

Jótékonykodott a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör: a Kiszombor-Maroslelei Református Misszió Egyházközségnek gyűjtöttek adományokat. Újkígyóson nyert a CONTITECH Makói KC, de a Makói KC női kézilabda csapata ismét kikapott. Általános iskolásokra büszke Csanádpalota: Arany Bence és Maczelka Barnabás évek óta kiemelkedő teljesítménnyel örvendeztetik meg szüleiket és iskolájukat.

Lázár János szerint Mezőhegyesen nem politikai beszédeket kell tartani. Újabb bérlakások újultak meg a Honvéd-program részeként: a Paizs és Dembinszky utcai lakások átadására került sor. Világbajnoki címmel tért haza Debreczeni Gábor Angliából:

Újabb világbajnoki címet szerzett Debreczeni Gábor – Makó Híradó

Nemrégiben a Birminghamben a PCA Világbajnokságon vett részt Debreczeni Gábor. A makói testépítő végül újabb világbajnoki címmel térhetett haza – azonban maga a serleg Angliában maradt.

Nőtt a gyerekvállalási kedv: egy friss kimutatás szerint demográfiai fordulat várható a jövőben, ha folytatódik a harmadik gyereket vállaló kétgyermekes családok látványos növekedése. Elkezdődött a nyugdíjprémiumok folyósítása: Novák Katalin elmondta, mindenki, aki nyugdíjat vagy nyugdíjszerű ellátást kap, részesül az átlagosan 18 ezer forintos nyugdíjprémiumban.

A napot kezdjük egy Rita Ora számmal!