Nyílt napot szerveztek a József Attila Gimnáziumban és a SZIGNUM-ban, már a látványterv is elkészült a csanádpalotai művelődési házhoz, Őszi Fitt Délutánt rendeztek Makón – tegnap ezekről is olvashattak!

Közeleg a beiskolázás: most a SZIGNUM-ban és a József Attila Gimnáziumban tartottak nyílt napot a leendőbeli diákok számára. Tanulságos fórumon van túl Lázár János: a térség országgyűlési képviselője Kiszomboron fogadta a lakosságot pénteken, erről videóban számolt be. Holokauszt táborban járt Czirbus Gábor: az alpolgármester a közösségi oldalán számolt be a lengyelországi Auschwitz-Birkenauban tett látogatásáról.

Saját testsúlyos edzés és taekwondo bemutató is várta a mozogni vágyókat: ingyenes edzésekkel és bemutatókkal is készültek a mozgás és a sportok szerelmeseinek a Makói Őszi Fitt Délutánon. Agrárszakemberek jártak a mezőhegyesi Ménesbirtokon: két megye agrárkamarájának vezetői látogattak a tangazdaságba. Már a látványterv is elkészült a csanádpalotai művelődési házhoz:

Látványterv is van a palotai művelődési házhoz – Makó Híradó

Elkészült néhány előzetes terv a felújításhoz, amelyeket először nálunk láthatnak. 300 millió forintos, száz százalékos támogatásra pályázik a település, hogy végre igazi otthona legyen a közösségeknek az intézmény. Mint korábban beszámoltunk róla, Csanádpalota képviselő testülete döntött arról, hogy pályázatot ad be a Kelemen László Művelődési Ház felújítására.

Figyeljünk az utakon: most már valóban őszies az idő, ezt a hajnali és késő esti köd is jelzi. Ma a maximum hőmérséklet 17 fok lesz, este akár 10 fokkal is kevesebbet mutathatnak a hőmérők higanyszálai. 

A napot kezdjük egy Calvin Harris számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest