Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

A kúria és kerékpárút is téma volt a kiszombori fogadóórán,  nyolcadikosok ismerkedtek a Galambbal, Jámborné Balog Tündét köszöntötték a múzeumban, „Esélyórákat” tartottak a SZIGNUM-ban – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A térség országgyűlési képviselője Kiszomboron folytatta a fogadóóráit, ahol mint kiderült élénken foglalkoztatja az itt élőket az örökségvédelem is.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Gépmustrát a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Ezen a programon a végzős általános iskolások az intézménnyel és az ott folyó munkával ismerkedhettek meg.

Két eseménynek is otthont adott a József Attila Városi Múzeum tegnap: először Petrás Mária kiállítása nyílt meg, később Jámborné Balog Tündét köszöntötték 80. születésnapja alkalmából. Érdeklődőkből nem volt hiány: pótszékeket is kellett elhelyezni.

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének két tagja „Esélyórák” címmel tartott interaktív foglalkozásokat ma a makói Szent István Egyházi Általános Iskola diákjainak.

Egy jármű ellenőrzése során négy határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

A mai napon a Makói Polgármesteri Hivatal pénteki ügyfélfogadási rend szerint tart nyitva.

A reggelt pedig a Black Keys dalával indítjuk!