Tizenöt emberrel beszéltem konkrétan, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket – ezt mondta Szabó Balázs, szekszárdi önkormányzati képviselő az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a Jobbik gyanús pénzügyeivel kapcsolatban. A volt Jobbikos képviselő hozzátette: tudomása van arról, hogy ez  a jelenség országos szinten zajlott.

Szabó Balázs szerint nyilvánvaló, hogy a Jobbik jelenlegi vezetésénél óriási a pánik, ez abból is látszik, hogy Mirkóczki Ádám és Z. Kárpát Dániel is többször hangsúlyozta, hogy jogi eljárást fognak indítani ellene, ez azonban a mai napig nem történt meg.

Ez nem véletlen, ugyanis ha ezt megtennék, akkor automatikusan megindulna a nyomozás – tette hozzá.

A képviselő elmondta: rettegés uralkodik a Jobbikon belül, hiszen hadsereg szerveződik Volner János körül. Szerinte a Jobbik jelenlegi vezetése Sneider Tamással az élen kijátszotta a nemzeti radikális oldalt Soros György és a balliberális oldal kezére. Szabó Balázs szerint a tanúskodni kívánó emberek áldozatok, akik számára mostanra vált nyilvánvalóvá, hogy fekete pénzek voltak a Jobbikban. Ezek az emberek bíztak ugyanúgy száz százalékig a Jobbik akkori vezetésében, mint én. Nem gondolta senki, hogy ezek a pénzek fekete pénzek lehetnek – fogalmazott.

A képviselő megerősítette: az általa ismert információkat a a Legfőbb Ügyészség rendelkezésére bocsátotta. Mint mondta: úgy gondolja, Szabó Gábor pártelnök nem kerülheti el a felelősségre vonást. Elmondta: sokan szeretnének távozni a pártból, azonban a vezetés ezt nem engedi őket kilépni.

Egy lélegeztetőgépen van jelenleg a Jobbik, a frakció lélegeztetőgépén. A frakció tagjai arra használják a tagságot, hogy az ő zsíros munkahelyüket megvédje –  mondta ezzel kapcsolatban.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest