Kiemelt hírek Sport Színes

Kabán versenyeztek a Királyteam kick-boxosai

November 3-án rendezték meg Kabán a II. 4Fight Meteorit Kick-Box versenyt, ahol a Continental Makói Királyteam Kick-box Akadémia is képviseltette magát. Loós Csaba és Veres Richárd tanítványai összesen 3 arany, 3 ezüst és 2 bronzérmet nyertek Kabán.

Most sem üres kézzel térhettek haza a Continental Makói Királyteam Kick-box Akadémia versenyzői a legutóbbi megmérettetésükről. Nemrégiben a II. 4Fight Meteorit Kick-Box versenyen szerepeltek, ahonnan 8 makói sportoló is éremmel térhettek haza. Volt, akinek ez volt versenyhelyzete, mások már ezen a téren is tapasztaltabbak. Nagy Vince már többször megmutatta, mit tud a tataminon. A legjobb eredménye a kabai ezüstérme. Modók Csaba csak kicsivel csúszott le a dobogóról. A 8 éves kick-boxos elárulta, jó érzés volt versenyezni és tudja, miben kell még fejlődnie. Tóth Márk nehezebb meccseket játszott, de végül ezüstéremmel térhetett haza. 


Fotó: Nagy Melinda.

Loós Csaba, a versenyzők edzője elmondta: a kupa célja az, hogy versenyzési lehetőséget adjon azoknak, akik még kezdő vagy haladó szinten vannak a kick-boxban. Szép számmal gyűltek össze Kabán, ugyanis 21 klub, 227 nevezésével indult és 4 tatamin zajlottak a küzdelmek. Veres Richárd, világ- és Európa bajnok kick-box versenyző nagyon büszke az összes résztvevő makói gyerekre. Úgy véli, mindig van hova fejlődni, így nekik is ez a kitűzött céljuk, hogy erősebbek legyenek a sportolók.

Helyezések:

Aranyérmesek:
– Pusztai Ábel
– Loós Vivien
– Pál Olivér
 
Ezüstérmesek:
– Tóth Márk
– Nagy Vince
– Szabó Hanna Panna
 
Bronzérmesek:
– Túri Edina
– Modók Csaba