Hírek Kiemelt hírek Sport

Kosárlabdával folytatódott az Őszi sporthetek

Harmadik hetébe lépett az Őszi sporthetek; a népszerű programsorozat keretében minden héten más-más sportágban mérkőzhetnek meg a középiskolás diákok. Futsallal indult, majd floorballal folytatódott a négyhetes sportesemény, amelyről portálunk is beszámolt. Ezen a héten a kosárlabdáé a főszerep.

Szerda délután három középiskola diákjai mérték össze tudásukat és tehetségüket a Keri pályáján. Mint Kolozsvári János, a Návay testnevelő tanára portálunknak elmondta: nem a siker a lényeg, hanem hogy minél több gyereket megmozgassanak a programsorozattal, hiszen egyre inkább azt tapasztalja, hogy a gyerekek nem fogékonyak a sportokra, illetve hogy alapvető képességekkel nincsenek tisztában. Mint hangsúlyozta: nem baj, hogy nem tudják, hanem hogy nem is akarják sajnos.

navigate_before
navigate_next

A Návay csapatát erősítette a 11. osztályos Berecz Márk is, a pénzügyet tanuló focista Vajdaságból érkezett. A mai alkalomra viszont sportot váltott, hiszen kosárlabdában kellett bizonyítania társaival. Ennek kapcsán elárulta: minden sportot szeret, amiben van labda.