Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Nemzeti gyásznapot tartottunk, újraindul az Otthon Melege program, osztálytalálkozó volt a Nyugi Bárban és böllérversenyen vett részt a makói önkormányzat – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

November 4-én, az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésére emlékeztek országszerte. Többek között Trócsányi László igazságügyi miniszter is megemlékezett erre az eseményre, de Doberdónál is fejet hajtottak a hősök előtt. Újraindul az Otthon Melege program: a pályázatokat november 5. és 19. között lehet benyújtani. Ennyi kell egy új lakáshoz a 10 milliós csok mellé: a csokbővítés a vidéki nagyvárosokban élő családokat érintheti kedvezően.

Egykori JAG-osok találkoztak a Nyugi Bárban: szombat este első osztálytalálkozójukat tartották a 2013-ban elballagott JAG-osok. Böllérversenyen vett részt a makói önkormányzat: a makóiak az első helyet érdemelték ki az ételeikkel. Szekeres Anna blogjában az érzelmekről írt.

Érzelmes sorok – Makó Híradó

Mennyiben vagyunk azért felelősek, ahogyan gondolunk a másikra?

Marad a változékony, de enyhe idő: a maximum hőmérséklet a 19 Celsius fokot éri el városunkban. Este és hajnalban párára, ködre kell számítani.

Kezdjük a napot egy Queen számmal!