Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Különleges finomságokból sem volt hiány a Hagymatikum Halloween napján, szépül a királyhegyesi polgármesteri hivatal, tűz ütött ki egy földeáki lakóházban – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

A fürdő nyitása óta minden évben programokkal készül a Hagymatikum Halloween alkalmából. A hagyományt folytatva idén többek között tök szépségversennyel és különleges finomságokkal is készült a fürdő.

Egy TOP-os pályázatnak köszönhetően korszerűsítik a királyhegyesi polgármesteri hivatal épületét 35 millió forintból, nemcsak kívülről, belülről is megújul az épület.

Tűz ütött ki egy földeáki lakóházban, a berendezési tárgyak kaptak lángra egy száz négyzetméteres lakóház egyik szobájában. A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 32 éves férfival szemben, aki több tucat tő kendert termesztett otthonában.

Tartja magabiztos előnyét a Fidesz – a teljes népesség körében a kormánypártoknak harmincöt–negyvenegy százalékos a támogatottsága, és több szimpatizánsa van, mint az összes többi pártnak együttvéve.

Egyre több állam követi a magyar példát, és hangoztatja a fenntartásait az ENSZ bevándorláspárti politikájával szemben. Eddig hivatalosan Magyarország, az Egyesült Államok, Ausztrália és legutóbb Ausztria lépett ki a migrációs csomag jóváhagyási folyamatából. Kolinda Grabar-Kitarovic, Horvátország jobboldali és bevándorlásellenes köztársasági elnöke pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy hazája biztosan nem fogja aláírni a paktumot.

A mai napot pedig Ed Sheeran dalával indítjuk!