A fürdő nyitása óta minden évben programokkal készül a Hagymatikum Halloween alkalmából. A hagyományt folytatva idén többek között tök szépségversennyel és különleges finomságokkal is készült a fürdő.

Sokan a családjukkal érkeznek a hosszú hétvégén a fürdőbe, így a mai napon a gyerekekre gondolva kézműves foglalkozással, arcfestéssel, interaktív bohócműsorral és cukorkavadászattal is készültek a szervezők, a faragott tökök pedig ingyen belépőt értek, ráadásul nyerni is lehetett velük.

– A Halloween ugye nem lenne Halloween hogyha a tökökről nem gondoskodnánk, úgyhogy volt tökös ételfelhozatal az étteremben, illetve tök szépségversenyt is hirdettünk. Ha valaki elkészítette otthon a kifaragott tököt és elhozta hozzánk a délelőtt folyamán, akkor benevezett egy versenyre, és ezen a napon ingyen fürdőzhetett a tök készítője, az első helyezett pedig egy páros belépővel is gazdagodott –fogalmazott Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője.

A programhoz pedig most nincs késő csatlakozni, hiszen 18 órától 23 óráig kísérteties habparty várja a fürdőzőket a félhomályban, illetve Halloween tematikájú szaunaszeánszokkal is készült a Hagymatikum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest