Hírek Kiemelt hírek Makó Ország-világ Sport

150 gyermek mutathatta be tudását az Aerobik Regionális Kupán

Hat város részvételével zajlott szombaton az Aerobik Regionális Kupa: az ötödik alkalommal megrendezett sportrendezvényre 150-en jelentkeztek.

Jászberény, Mezőberény, Szolnok, Szarvas, Orosháza és Makó csapatai mérték össze tudásukat az Erdei János Városi Sportcsarnokban. A megnyitón Márton Imre, a sportcsarnok igazgatója örömét fejezte ki a verseny, illetve annak kapcsán, hogy mozgással töltik a gyermekek az őszi szünetet, ezt követően Cseh Zoltán, a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. beszerzési osztályának vezetője megnyitotta a kupát.

navigate_before
navigate_next

Pósa Mónika portálunknak elmondta: nagyon örül neki, hogy egyre többen jönnek el erre a rendezvényre.

– Annak idején Szolnokkal találtuk ki ezt a versenysorozatot azzal a céllal, hogy a gyerekeket sikerélményhez juttassuk, hiszen a nagyobb versenyeken a kezdő versenyzőknek sokkal nehezebb a dolguk, kevesebb a sikerélmény, nehéz elindulni – fogalmazott a Makó Budo Klub aerobik szakosztályának edzője és vezetője.

Pipic Dorka öt évig társastáncolt, majd barátnőinek köszönhetően került kapcsolatba az aerobikkal, amit három éve űz. Mint elárulta, a mai kupára sokat készültek, az őszi szünetben is tartottak edzéseket. Egyéniben és trióban is bizonyított már a 15 éves sportoló korábban: mindkét számban aranyérmet szerzett Jánoshalmán.