Hírek Kiemelt hírek Makó

Kovács Sándor: Zeitler eltűnt, nem akarja tisztázni magát

A fideszes önkormányzati képviselő szerint bár számos lehetősége lett volna a jobbikos képviselőnek magyarázatot adni arra, mit akar elérni a közös képviselőséggel, de úgy látszik ez nem fontos neki.

A makói Fidesz nemrég sajtótájékoztatón számolt be arról, elfogadhatatlannak tartják, hogy Zeitler Ádám az önkormányzati képviselői munkája mellett közös képviselőséget is vállal a Bajcsy lakótelepen.

Kovács Sándor akkor kiemelte, ezzel a jobbikos önkormányzati képviselő visszaél mandátumával, hiszen ő már eddig is minden makói lakos képviseletére esküdött fel, hogyan tudna, akkor „még jobban” képviselni egy kiválasztott lakóközösséget, ráadásul plusz juttatás fejében?

Makói Fidesz: Zeitler Ádám közös képviselősége elfogadhatatlan – Makó Híradó

A párt helyi szervezete szerint a Jobbikos önkormányzati képviselő visszaél mandátumával amikor párhuzamosan társasházi közös képviseletet is vállal. Ez ugyanis gyakorlatilag azt jelenti, hogy a lakástulajdonosok külön fizetnek azért, amit önkormányzati képviselőként is csinál.

Zeitler Ádám azonban az utóbbi napokban sem tisztázta a személye körüli kérdéseket, ehelyett úgy tűnik, inkább a bujkálást választotta, a testületi ülésen sem vett részt, közölte portálunkkal Kovács Sándor.

– Őszintén sajnáljuk, hogy ahelyett, hogy tisztázta volna a helyzetét a bujkálást és a sunnyogást választotta. A képviselő-testületi ülésre nem jött el, és nem nyilatkozott a személye körül kialakult ellentmondásokról. Örökké azonban nem bujkálhat, előbb utóbb vállalnia kell a felelősséget a tetteiért. – mondja az önkormányzati képviselő.

Kovács Sándor kiemelte, továbbra is úgy gondolják, ha jogilag nem, de erkölcsileg és morálisan mindenképpen összeférhetetlen, hiszen sugallja, hogy önkormányzati képviselőként több mindent el tud intézni, mint más közös képviselők, de akár azt is üzenheti, ha nem őt választják, a város kevésbé figyel majd az adott lakóközösségre.

A képviselő hozzátette: továbbra is azt tartja tisztességesnek, ha Zeitler vagy az egyik, vagy a másik pozíciót választja.

 

One Response

  1. A hústolvaj inkább meg se szólaljon!

Comments are closed.