Az elmúlt hónapokban ismét több kiemelkedő eredménnyel is büszkélkedhetnek makóiak, őket is köszöntötte a polgármester a testületi ülés kezdetén.

Farkas Éva Erzsébet kiemelte, az utóbbi időszakban több kiemelkedő eredmény is született, amelyekkel Makó jó hírnevét öregbítették.

Ezekért mondott köszönetet a város nevében a polgármester, Hadik György önkormányzati képviselőnek, aki kiemelkedő orvosi szakmai teljesítményéért az emberi erőforrások miniszterének elismerő oklevelét kapta meg nemrég.

A polgármester köszöntötte Varga Józsefet, a VargaBalett Táncműhely vezetőjét is, aki a balett oktatásban elért eredményeiért Merényi Zsuzsa-díjat kapott. Csikota Józsefnek is köszönetet mondott as polgármester, a Makói Magán Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara ugyanis a Prágai Nemzetközi Fúvószenekari Versenyen első helyet ért el, míg vezetőjét a legjobb karmesteri díjjal ismerték el.

Marton Gergely, az MR Pover Sportegyesület erőemelője pedig az Egerben rendezett GPC Világbajnokságról tért haza aranyéremmel RAW kategóriában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest