Hírek Kiemelt hírek Makó

Kiemelkedő teljesítményeket köszöntek meg a testületi ülésen

Az elmúlt hónapokban ismét több kiemelkedő eredménnyel is büszkélkedhetnek makóiak, őket is köszöntötte a polgármester a testületi ülés kezdetén.

Farkas Éva Erzsébet kiemelte, az utóbbi időszakban több kiemelkedő eredmény is született, amelyekkel Makó jó hírnevét öregbítették.

Ezekért mondott köszönetet a város nevében a polgármester, Hadik György önkormányzati képviselőnek, aki kiemelkedő orvosi szakmai teljesítményéért az emberi erőforrások miniszterének elismerő oklevelét kapta meg nemrég.

A polgármester köszöntötte Varga Józsefet, a VargaBalett Táncműhely vezetőjét is, aki a balett oktatásban elért eredményeiért Merényi Zsuzsa-díjat kapott. Csikota Józsefnek is köszönetet mondott as polgármester, a Makói Magán Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara ugyanis a Prágai Nemzetközi Fúvószenekari Versenyen első helyet ért el, míg vezetőjét a legjobb karmesteri díjjal ismerték el.

Marton Gergely, az MR Pover Sportegyesület erőemelője pedig az Egerben rendezett GPC Világbajnokságról tért haza aranyéremmel RAW kategóriában.

navigate_before
navigate_next