Kiemelt hírek Színes

Családi délutánnal készült a Makói Nagycsaládosok Egyesülete

Nemrégiben vehette át a város a Családbarát Önkormányzat Díját az Országház Vadásztermében. Ennek és az őszi szünet örömére családi délután szervezett a Makói Nagycsaládosok Egyesülete.

Idősbarát Önkormányzat Díj után nemrégiben a Családbarát Önkormányzat Díját is megkapta a makói városvezetés. Az elismerést Farkas Éva Erzsébet polgármester vehette át. Egy sajtótájékoztató keretén belül Marsiné Bánó Krisztina, a Makói Nagycsaládosok Egyesületének elnöke elmondta, ezzel felkelthetik a nagycsaládosok figyelmét is, hiszen az önkormányzattal együtt mindent megtesznek az érdekeikért.

Családbarát Önkormányzat Díjat kapott Makó – Makó Híradó

A tavalyi évben megkapott Idősbarát Önkormányzat díj után nemrégiben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Családbarát Önkormányzat Díját vehette át Farkas Éva Erzsébet az Országházban..

A díj és az őszi szünet apropójaként családi délutánnal készült a makói egyesület a Szent László Király Plébánia épületében. A rendezvényen részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester is, aki köszöntötte a családokat és a gyerekeket is. Beszédében kiemelte, a város mindent megtesz, hogy támogassa a nagycsaládosokat: új támogatási rendszert és családbarát környeztet alakított ki az elmúlt 4 évben, illetve programokat is szerveztek. Ezeknek a kritériumoknak is köszönheti Makó, hogy elnyerte ezt a kitüntetést.  

navigate_before
navigate_next

A délután során bemutatkoztak a tehetséges gyerekek: hangszeres produkcióval, illetve vers- és mesemondással is készültek. A közös éneklés sem maradt el: a Tavaszi szél vizet áraszt átiratát énekelték el közösen.