Belföld Hírek Kiemelt hírek

Főpróbát tart a Soros-hálózat a Balkánon és Közép-Amerikában

A balkáni migránstömeg és a közép-amerikai Soros-expressz is a bevándorláspártiak főpróbája – minderről Hollik István beszélt. A Fidesz-frakció szóvivője közölte, bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, a magyar kormány és az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson – írja az Origo.

A bevándorláspárti erők főpróbájának minősítette a balkáni migránstömeget és a Soros-expressznek nevezett, Közép-Amerikából az Egyesült Államok felé menetelőket a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

Hollik István közlése szerint a Soros-hálózat és a vele szövetséges politikai erők ezzel is arra törekednek, hogy a migráció legálissá, automatikussá váljék, és a nemzetállamok mondjanak le a határvédelem jogáról.

A szóvivő hangsúlyozta: bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, a magyar kormány és az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson.

A szóvivő szerint várhatóan a nemzetközi média figyelmét kihasználva konfliktust akarnak provokálni az amerikai hatóságokkal, ahogy azt tették a röszkei zavargások alkalmával is.Ezzel pedig kényszeríteni akarják az amerikai hatóságokat, hogy mondjanak le a határvédelem jogáról – mutatott rá.

Mindennek keretében a Soros-hálózat a migráció emberi jogként való elfogadtatásán dolgozik az ENSZ-ben, Brüsszelben és az Európai Parlamentben egyaránt. Így akarnak bevándorlókontinenst csinálni Európából, így akarják destabilizálni az ugyancsak bevándorlásellenes amerikai kormányt is – figyelmeztetett Hollik István.