Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Az Emlékpontban járt a 2017-2018-as tanév honismereti vetélkedőjének győztes csapata, Szlovákiában versenyeztek az MR Power Sportegyesület versenyzői és Farkas Éva Erzsébet polgármester reagált Márki-Zay Péter felkérésére – tegnap ezekről is olvashattak!

Pozitívan értékelik a bankok a CSOK tervezett változásait: Gulyás Gergely csütörtökön jelentette be, hogy a kormány döntése alapján bővítik a családi otthonteremtési kedvezményt. Demeter Márta ügye precedenst teremthet: az LMP társelnöke lehet az első olyan politikus, akit megfoszthatnak országgyűlési bizottsági tagságától, amennyiben a vizsgálat nemzetbiztonsági kockázatot tár fel. Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke elmondta: fokozott a készültség a déli határon.

Makó polgármestere, Farkas Éva Erzsébet reagált Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármesterének felkérésére: nem fogadta el a közös kerékpártúra ötletét. Az Emlékpontban járt a 2017-2018-as tanév honismereti vetélkedőjének győztes csapata: az első helyezettek jártak még Orosházán és Tótkomlóson is. Ismét öregbítették a város hírnevét a makói erőemelők: Majoros Róbert és Marton Gergely Szlovákiában versenyzett. 

Szlovákiában versenyeztek a MR Power Sportegyesület erőemelői – Makó Híradó

Majoros Róbert és Marton Gergely, a MR Power Sportegyesület tagjai legutóbb Szlovákiában vettek részt a WUAP Worlds 2018 világbajnokságon. A makói sportolók jól szerepeltek a világ legjobb erőemelői között.

A jó idő a mai napig tart ki: délelőtt 15, délután 24 és este 19 fok között alakul a hőmérséklet, azonban eső is párosulhat ehhez a melegebb, őszies időjáráshoz. Ugye nem felejtették el? Hajnalban óraátállítás volt – lehet, idén utoljára.