Hírek

Jó reggelt, Makó!

Bébikötvényt osztottak Apátfalván, Farkas Éva Erzsébet is köszöntötte a Maros Táncegyüttes művészeti vezetőjét, madáretetőket és madárodúkat helyeztek ki a Csipkesornál – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Csökkentek az üzemanyagok árai: a 95-ös benzin és a gázolaj ára bruttó 3-3 forinttal mérséklődött. Vasárnap indul a téli időszámítás: az órákat hajnali 2 órára kell visszaállítani. Novák Katalin, az az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára elmondta: a gyermekvállalásnak és az építőiparnak is lendületet adott az otthonteremtési program. Korábban érkeznek a novemberi családtámogatások: az intézkedés több mint 1 millió jogosultat érint.

Madárodúkat helyeztek ki a Csipkesor mögött parkban az általános iskolások: ezzel is segítik a madarak téli élelmezését. A makói polgármester is köszöntötte születésnapján Tóthné Döme Máriát: a Maros Táncegyüttes művészeti vezetőjének 60. születésnapját ünnepelték nemrég munkatársai, barátai és családja. Határbejáráson vett részt Lázár János: a térség országgyűlési képviselője a mezőhegyesi mezőgazdasági viszonyokat térképezte fel. 

A makói Fidesz szerint Zeitler Ádám szégyent hoz a városra: portálunkhoz eljuttatta közleményét a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete. Nagy segítség a bébikötvény Apátfalván: három családnál járt Szekeres Ferenc polgármester.

Nagy segítség az apátfalvi bébikötvény – Makó Híradó

Még az év elején döntött arról az apátfalvi képviselő-testület, hogy minden újszülött 40 ezer értékű babakötvényt kaphasson, ezzel is támogatva a családokat. Pénteken újabb három jövevényt köszöntött Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné képviselő.

A hétvége során az időjárás ismét kellemes lesz: ma akár 24 fok is várható a városban. Érdemes kihasználni az utolsó meleg napokat, például a természetben tölteni az időt.

A napot kezdjük egy Calvin Harris számmal: Sweet Nothing!