Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Családbarát Önkormányzat Díjat kapott Makó, ’56-ról beszélgetett Wittner Máriával Dr. Halmágyi Pál, három új bemutatóval is készül a Makói Teátrum az új évadban, 505 ezer forint gyűlt össze a makói mentőállomás javára – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

A tavalyi évben megkapott Idősbarát Önkormányzat díj után nemrégiben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Családbarát Önkormányzat Díját vehette át Farkas Éva Erzsébet az Országházban.

Az 1956-os forradalom és szabadságharcban tevékenyen részt vevő Wittner Mária a Makói Polgári Szalon meghívására érkezett a városba. Dr. Halmágyi Pál beszélgetett vele tapasztalatairól és az 56-os megtorlásról.

Harmadik évadát kezdte meg a Makói Teátrum (MATE), amely során három új bemutatóval is készülnek, de az előző évadban már megismert Jutalomjátékot is újra láthatja a nagyérdemű közönség.

Október 20-án a Figyi Coffee és Vass Ádám szervezésében több mint négyszázan pattantak kerékpárra, rollerre vagy épp húztak futócipőt, hogy ezzel támogassák a makói mentőállomást. A jótékonyság jegyében lezajlott mozgáson 505 ezer forint gyűjt össze.

Kibővült választékkal és kedvező árakkal várja vendégeit a makói Grand Hotel Glorius étterme. A négycsillagos szálloda új étlapjának és italkínálatának összeállításakor a szezonalitás mellett fontos szempontot jelentettek a lakossági igények is.

A mai napon folytatódik online fogadóóránk, Az orvos válaszol, ahol a cukorbetegség lesz fókuszban.

A mai napot pedig Tame Impala dalával indítjuk!