Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Amerikai football mérkőzésen járt Czirbus Gábor, embercsempész bukott le Csanádpalotánál, a Makói Fotóbarátok Egyesületének kiállítása nyílt a Hagymaház Galériában – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Szekeres Anna bejegyzésével kezdtük a napot: az őszinteséggel foglalkozott. Amerikai football mérkőzésen járt Czirbus Gábor: Makó alpolgármestere arról számolt be, hogy a városban is működik amerikai focicsapat. Csanádpalotán bukott le az illegális migránsokat szállító férfi: egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva. Kiállításuk nyílt a Makói Fotóbarátok Egyesületének.

A végtelent foglalták keretbe a makói fotóbarátok – Makó Híradó

A Hagymaház aulájában nyílt kiállítás a Makói Fotóbarátok Egyesületének tagjainak képeiből: a Végtelen címet viselő kiállítást Kis Péter fotográfus nyitotta meg vasárnap este.

Nemcsak országszerte, hanem öt kontinensen is megemlékeznek az 1956-os forradalom és szabadságharcról: a Nemzetpolitikai Államtitkárság Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programjának ösztöndíjasai idén is világszerte segítik a megemlékezések szervezését vagy felelevenítését ott, ahol ennek még nincs hagyománya. Az államfő első világháborús emlékhelyeket keresett fel: Áder János köztársasági elnök első világháborús emlékhelyeket keresett fel szlovéniai látogatásának második napján.

Bár hétfő van, sokan még pihenhetnek: kezdjük a napot egy Myra Monoka számmal!