Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

A végtelent foglalták keretbe a makói fotóbarátok

A Hagymaház aulájában nyílt kiállítás a Makói Fotóbarátok Egyesületének tagjainak képeiből: a Végtelen címet viselő kiállítást Kis Péter fotográfus nyitotta meg vasárnap este.

Hetekkel ezelőtt kérte fel az egyesület Kis Pétert, hogy nyissa meg a kiállítást. Mint a fotográfus portálunknak elmondta: örömmel vette a felkérést, de szerette volna megismerni a kiállítókat és műveiket előtte.

– Izgalmasnak találtam azt, hogy a kiállításrendezésnek, szervezésének egy pontjában már benne voltam, annak ellenére, hogy maguknál a képeknek a felhelyezésénél nem voltam itt – emelte ki Kis Péter. A Szegeden és Budapesten oktató fotográfus megnyitóbeszédében megosztotta a találkozás tapasztalatait, és beszélt magáról a végtelen témájáról is.

navigate_before
navigate_next

Baloginé Kovács Andrea több fotóval is bemutatkozott a kiállításon. Az Amerikában készült képek főként a tájat mutatják meg, egyik fotója pedig egy mamutfenyő belsejét ábrázolja. Nem csoda, hogy képei központjában a természet áll, hiszen Andrea kertészmérnök, a fotózás régebb óta érdekli, viszont csak nemrégiben csatlakozott az egyesülethez – árulta el portálunknak.

– Nagyon sokat tanulhatok tőlük, nagyon jó, hogy megtaláltam őket és fel tudtam venni a kapcsolatot velük, úgyhogy örülök, hogy részese tudok lenni ennek a csapatnak – emelte ki.

A kiállítás november 9-ig megtekinthető a Hagymaházban.