Hírek

Volner: A Jobbik egy léket kapott hajó

Volner János szerint a párt egy léket kapott hajó, amelynek elnöke a zacskós pénzekre vagy a Soros Györggyel fenntartott kapcsolatokra vonatkozó kérdésekre sem tud választ adni. A pártból kilépett volt alelnök szerint a Jobbikon belüli kétes pénzügyek is jól mutatják, hogy a mostani vezetés alkalmatlan az irányításra – írja a hirado.hu.

Nem lehet tovább nézni azt, ami a Jobbikban zajlik – erről beszélt a pártból kilépett volt alelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Volner János szerint a Jobbikon belüli kétes pénzügyek is jól mutatják azt, hogy a jelenlegi pártvezetés alkalmatlan az irányításra.

A Jobbik volt szekszárdi elnöke, Szabó Balázs csütörtökön az Echo TV-ben beszélt azokról a pénzekről, amelyeket állítása szerint a választási kampányban nejlonzacskóban vittek az alapszervezetekhez, majd az összeget a tagság fizette be a pártkasszába. Szabó azt mondta: a pletykák ellenére azóta sem tudják, honnan jött ennyi pénz.

A Jobbikhoz közeli online televízió volt főszerkesztője is tud a zacskókban érkezett pénzekről. Elmondása szerint országos szinten százmilliók vándorolhattak így a Jobbikba. Kisberk Szabolcs ugyanakkor arról is beszámolt, hogy a Jobbik több millió forint értékű, ismeretlen eredetű készpénzt forgatott át az N1TV-n.

A Jobbik szóvivője az őket ért támadássorozat egyikének nevezte az N1TV-vel kapcsolatos ügyet. Mirkóczki Ádám azt mondta: a televízió költségvetését a hatóságok ellenőrzik, ezért szerinte semmilyen fekete pénzről nem lehet beszélni.

 

Forrás: hirado.hu | Borítókép: M1