Hírek Kiemelt hírek Makó

Hagyományt szeretnének teremteni a kiszombori jótékonysági koncertből

Az Ady Endre Művelődési Ház adott otthont a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör jótékonysági koncertjének péntek este: a befolyt összegből a Kiszomborért Alapítványt támogatják majd.

Színes műsorpaletta várta azokat, akik ellátogattak a művelődési házba, hiszen a klasszikus zenétől kezdve egészen a néptáncig változatos produkciókkal készültek a kiszombori, térségi és szegedi előadók és fiatal tehetségek.

A program ötlete a kör egyik tagjától, Bajnóczi Jánostól származik. A tervek szerint a megrendezésre kerülő jótékonysági koncertekkel mindig egy-egy civil szervezetet támogatnának majd abból az összegből, amit a nézők ajánlanak fel – tudtuk meg Endrész Erzsébettől, a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör elnökétől.

navigate_before
navigate_next

A Kiszomborért Alapítvány kuratóriumi tagja, Gazsi Gábor portálunknak elmondta: az alapítvány célja, hogy a települést támogassa, a koncert kapcsán pedig örömét fejezte ki, hogy a jótékonyság mellett a helyi tehetségek is bemutatkoznak.

– Nagyon örülök, hogy megmutatják magukat a kiszomboriak, büszkék lehetünk, hiszen nem mindenki tudja, hogy milyen kincs rejtőzik egy-egy emberben – emelte ki.