Kiemelt hírek Sport

Budaörsről is érmekkel tért haza Királyteam

A Continental Makói Királyteam Kick-box Akadémia versenyzői legutóbb a IX. Intersport Kick-boksz Kupán vettek részt. Az öt induló két arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek.

Nincs megállás a Continental Makói Királyteam Kick-box Akadémia háza táján: legutóbb a Budaörsön megrendezett IX. Intersport Kick-box Kupán vettek részt, ahonnan két első-, két második és egy harmadik helyezéssel tértek haza. Veres Richárd, világ- és Európa bajnok kick-box versenyző nagyon büszke az összes gyerekre.

– Mindvégig fegyelmezetten küzdöttek és betartották az utasításainkat. Talán abban fejlődhetnek még, hogy jobban koncentráljanak, de mindig van hova tovább fejlődni. Minden gyermek éhes a sikerre. Mindenki tehetséges, így minden esélyük megvan a világbajnoki címre – fogalmazott Richárd.

A Continental Makói Királyteam Kick-box Akadémia gyermekinek célja, hogy világbajnokok legyenek, ezért mindent meg is tesznek. Hetente több edzésen vesznek részt, illetve versenyekre is szívesen mennek. A 19 éves Vörös Attilának is ez a célkitűzése. A budaörsi versenyről egy aranyéremmel térhetett haza.

– Loós Csabához közel két éve járok és az ő biztatására jelentkeztem ide, ő hozott vissza a versenyek világába is – mesélte Attila. A legjobb eredményét a világkupán szerezte meg: az első helyet hozta el onnan. – A budaörsi versenyen egy kategóriában indultam és TKO-val sikerült nyernem.

Szabó Hanna Panna is nagyon eredményes kick-boxos, most legutoljára egy II. helyet sikerült elérni. A kislány elárulta, nagyon izgult a tatamira lépés előtt, de utána mindent beleadott. Pusztai Ábel arany-, Pál Olivér pedig ezüstérmet hozott Makóra. Mindkét fiú másfél éve csatlakozott a Királyteamhez és több verseny is részt vettek. A srácok nehéz meccseken vannak túl, de hatalmasat küzdöttek a helyezésekért.

navigate_before
navigate_next

Eredmények:

Vörös Attila: I. helyezés

Pusztai Ábel: I. helyezés

Szabó Hanna Panna: II. helyezés

Pál Olivér: II. helyezés

Nagy Vince: III. helyezés

Fotók: Nagy Melinda.