Belföld Hírek

Volner: Derüljön ki minden! Kemény lesz! Nagyon.

A Jobbikból a héten távozó Volner János külön Facebook-posztban és nyilatkozatban is reagált Sneider Tamás Jobbik-elnök Indexnek adott interjújára.

– Sajnálom, hogy Sneider Tamás a vele készült friss interjúban lement kutyába, és a magánéletemet tette hazug állításokkal céltáblává. – írta közösségi oldalán a volt alelnök.

Sneider azt mondta, hogy nem lepte meg Volner János “nem kurvának álltam”-levele. Nyár óta számított Volner lépésére, amely mögött szerinte személyes okok állnak. Volner szerinte azért támadja a Jobbikot, mert nem lehetett a párt EP-listavezetője, ráadásul a szeretője a Toroczkai-féle Mi Hazánk mozgalmat támogatja.

Volner az EP-listás ambícióira azt mondta, hogy Sneider próbálta “lekenyerezni” a magas fizetéssel járó EP-képviselőség ígéretével – “amint látható, sikertelenül”. “Ezt az állításomat értelemszerűen a bíróság előtt is tudom bizonyítani, szóval ha Sneider bukni szeretne egy pert, felőlem kezdhetjük” – mondta Volner.

A magánéleti célzásra pedig – amelynek tartalmát Volner nem tagadta – azt mondta az Indexnek: Sneider ezzel átlépett egy határt. A magánélet feliratú fazék fedőjéről leveszem a kezem.

Megkérdeztük, hogy ez azt jelenti, hogy a jobbikosok magánéletéről fog információkat nyilvánosságra hozni. Volner úgy válaszolt, hogy nem fog senkit bántani, ő nem fog meccsekbe beszállni, de “nem fogom visszatartani erőnek erejével az igazságot, és azokat az embereket, akik nyilvánosságra akarják hozni. Derüljön ki minden! Kemény lesz! Nagyon.”

Volner azt mondta, hogy Sneidernek felajánlotta a kizárása után, hogy fejezzék be a nyilvános üzengetést, de ezt a Jobbik elnöke a jelek szerint nem tartja be. Volner a Facebook-oldalára feltöltött egy képet is, amelyen az szerepel: “Semmi különös: Sneider ismét hazudik”.