Fogadóórát tartott Farkas Éva Erzsébet polgármester, “Tökjó napot” rendeztek a Búza utcai bölcsődébe és tárlatvezetéssel zárult Peták Mária kiállítása – tegnap ezekről is olvashattak. Mutatjuk!

Farkas Éva Erzsébet Nagyszentmiklóson és Őcsanádon járt, Czirbus Gábor alpolgármester és Toldi János képviselő pedig a Szivárvány Otthon Batthyány utcai otthonának meghívásának tett eleget. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár Szegedre látogatott

Fogadóórát tartott Farkas Éva Erzsébet polgármester: most is egymásnak adták a kilincset a lakosokTökös napot rendeztek a Búza utcai bölcsődében: a szülők és a gyerekek is kiélhették kreatív énjüket. Tárlatvezetéssel zárult Peták Mária kiállítása: kiállítás egyik különlegessége volt, hogy a művésztanár nem adott címeket a képeknek.

Reggel a gyermekkönyvtárban zsúrmókázni lehet. A délután során a II. világháborúban elesett hősökre és áldozatokra emlékeznek meg a Csanád vezér téri emlékműnél, illetve Lőrincz Mária Magdolnának újabb kiállítása nyílik a könyvtárban. 

A napot kezdjük egy zenével, amiben a hangszereké a főszerep!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest