Növelik a betegbiztonságot a makói tagkórházban, megújult a Juhász Gyula emlékfa környezete és szakmai fórumot tartottak Csanádpalotán a térségi pedagógusoknak – tegnap ezekről is hírt adunk.

Ifjúsági olimpia: negyedik a magyar csapat az éremtáblázaton. Szövő szakkor indulhat Makón: október 26-ig várják a gyerekek jelentkezését. Szegedre látogat Tuzson Bence: Juhász Tünde meghívására érkezik a közszolgálatért felelős államtitkár. Varga Mihály pénzügyminiszter: már 100 ezer fiatal munkába állását segítette az Ifjúsági garancia program

Összefogással újult meg a Juhász Gyula emlékfa környezete: Zeitler Ádám képviselő kezdeményezésre szépült meg a 208 éves fa körüli park. Szakmai fórumot tartottak Csanádpalotán a térségi pedagógusoknak: a szakmai fórumon módszertani kérdéseket is megbeszélnek a pedagógusok.

Ma nem maradunk programok nélkül: Peták Mária kiállításának zárása fél 5-kor kezdődik a Hagymaházban; író-olvasó találkozó lesz a könyvtárban – Bauer Barbara regényíró érkezik Makóra; de Farkas Éva Erzsébet polgármester fogadóórát tart a délután során.

A napot kezdjük egy Depeche Mode számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest