Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Milliókat spórolhatnak a vállalkozások az ipari park közművesítésével, Lázár János szerint politikai viták helyett a gyerekek jövőjével kell foglalkozni és makói hegymászó a Manaslu csúcsán – tegnap ezekről is olvashattak!

Magyarország semmilyen, Lengyelország elleni szankciót nem fog megszavazni: jelentette ki Szijjártó Péter az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos tanácskozását megelőzően. Egyre nő az érdeklődés a CSOK iránt: a legtöbb támogatást a Közép-Magyarországon, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élők vehették igénybe. A környezetvédelem jegyében telik az október a Csongrád Megyei Kormányhivatalban: számos programmal hívja fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára a megyei kormányhivatal.

Milliókat spórolhatnak a vállalkozások az ipari park közművesítésével: mintegy 350 millió forintból megvalósul az ipari park szinte teljes közművesítése. Lázár János szerint politikai viták helyett a gyerekek jövőjével kell foglalkozni: erre egy videóban hívta fel a városvezetők figyelmét. Első magyar nők 8163 méter magasan: a makói Kerekes Éva és mászótársa, Herczeg Angelika megmászta a Manaslu csúcsát. 2020-ra készülhet el az Almási iskola új épülete: ezután bontják le a régi épületet.

2020-ra készülhet el az Almási iskola új épülete – Makó Híradó

A tankerület 1,4 milliárd forintot nyert az Almási utcai általános iskola fejlesztésére: ebből az összegből egy új épület épülhet fel. A közel 3000 négyzetméternyi ingatlan 2020-ra készülhet el.

Sport: a makói lányok és fiúk is kikaptak.

A reggelt kezdjük egy Two Door Cinema Club számmal!