Hírek Makó Sport

Egy góllal verte a Kiskunmajsa a Makót

A hétvége során a Contitech Makói KC a Kiskunmajsai KC-het utazott. A Maros-parti csapat egy góllal maradt el a házigazdáktól.

A CONTITECH Makói KC csapata sajnos Leszkován Ádám és Szabó Richárd nélkül tudott elutazni Kiskunmajsára. Ettől függetlenül a csapat mindent megtett a siker érdekében, de az egyoldalú játékvezetés ezt megakadályozta. A hazai csapatnak minden előnyt, kedvezményt megadtak, de a makói csapatot sok vitatható ítélettel próbálták megtörni a játékvezetők. Ami náluk piros lapot ért, az a kiskunmajsai csapatnál sárga lap, esetleg két perces kiállítás volt.

Ettől független a Makói KC csapata az utolsó percig harcolt a siker érdekében, de külső tényezők is befolyásolták a végeredményt.

– Két kulcsemberünk hiányzása és a mérkőzésen kiosztott két piros lap ellehetetlenítette, hogy korrekt eredményt érjünk el. Ez a két játékvezető ugyanezt csinálta hat hónappal ezelőtt velünk Kiskőrösön, a végeredmény is ugyanez lett – fogalmazott Gera Norbert edző.

Eredmény:

Kiskunmajsai KC  – CONTITECH Makói KC

Vezette: Rozina László, Újvári László

Végeredmény: 31  :  30 (félidő: 18  :  14)

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Balán Róbert kapus, Jártass Tamás (4 gól),  Hegyi Noel, Vörös Árpád (2 gól), Zsiga Roland (4 gól), Endrei László (6 gól), Veréb Gergő (3 gól)

Csere: Szabó Benedek kapus, Szécsi Richárd (3 gól), Novák Bence (5 gól), Papp Norbert, Papp Dániel (1 gól),  Kómár Tamás, Petrás Bálint (2 gól)

* * *

NB II férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés III osztály

Kiskunmajsai KC –  CONTITECH Makói KC

Végeredmény: 24  :  29 (félidő: 9  : 14)

Makói góldobók: Sándor Róbert (9 gól), Lajtár Krisztofer (9 gól), Pusztai Dániel (4 gól), Pici Hunor (3 gól), Varga Roland (3 gól), Szegi Marcell (1 gól)

A makói ifi csapatnál több játékos hiányzott sérülés miatt, de akik ott voltak a csapatban, jól és hasznosan játszottak az aránylag szoros eredmény ellenére. A győzelemmel a csapat a tabellán tíz ponttal a második helyen  áll.