Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Tizenöten bújtak meg egy Peugeot-ban, családi napot tartottak a Kálvin téri bölcsődében, könyvbemutató volt a könyvtárban és a magyar Fürdőkultúra Napját tartották a Hagymatikumban. Tegnap ezekről is olvashattak.

Csanádpalotáig tudtak utazni: tizenöt migráns bújt meg egy autóban. Európa most olyan, mint egy 21 éves lázadó: hangzott el a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének vásárhelyi rendezvényén. Videós pályázat indul a Mátyás király Emlékévben: november 5-ig várják a három tagú magyarországi és határon túli csapatok jelentkezését. Bizonyítványt kaptak városunk és térségünk iskolái: a napokban megjelent az általános- és középiskolák hazai rangsora.

Panyor Krisztina első lett a Nomád Terepfutáson: a nehéz és technikás pályán abszolút első lett a makói futó. Nem csak könyvben fér el Gaudi Éva és Horváth-Varga Sándor: a két barát közös kötetet adott ki. Zenével ünnepelte a Magyar Fürdőkultúra Napját a Hagymatikum: hagyomány a makói fürdőben, hogy programokkal ünneplik meg a Magyar Fürdőkultúra Napját. Családi nap volt a Kálvin téri bölcsődében.

A szórakozásé és a finomságoké volt a főszerep a Kálvin téri bölcsődében – Makó Híradó

Családi napot tartottak a Kálvin téri bölcsődében: a kidíszített udvaron különböző játékok, sütőtök és sütemények várták a gyerekeket és szüleiket, de a bátrabbak lóra is ülhettek akár.

Folytatódik a vénasszonyok nyara: napközben akár 25 fok is lehet. Este azonban elkél a kabát, ugyanis 10 fokkal kevesebb lehet.

A napot kezdjük egy Paramore számmal!