Hírek Térség

Bűnügyi felügyelet alatt az egykori Szeviép-vezér

Bűnügyi felügyelet alá helyezte B. Sándort a mórahalmi Mini Hungary Park ügykapcsán a Szegedi Járásbíróság. Attól is eltiltották, hogy kapcsolatba lépjen az ügy többi szereplőjével.

A szegedi Fidesz közleménye szerint “Botka udvari beszállítója” került bűnügyi felügyelet alá. A nyilatkozatot alább változtatás nélkül olvashatják.

“A szegedi szocialisták tele vannak bűnügyekkel: alig telik el nap, hogy a korrupt szegedi baloldal szereplőinek ne pattanna ki valami újabb ügye. Csütörtökön a luxusvillájában vették őrizetbe B. Sándort, a SZEVIÉP-ügy vádlottját a Mini Hungary-park ügyével kapcsolatban. Ezzel ismét egy régi szegedi baloldali bizalmas, most Botka László egykori udvari beszállítója került őrizetbe.

Korábban a Gyulai Járásbíróság felfüggesztett börtönre ítélte Botka László polgármester bizalmasait, Solymos László alpolgármester, Mózes Ervin címzetes főjegyző és Kalmár Gábor polgármesteri kabinetfőnök azonban nem mondtak le posztjukról, és Botka László sem mentette fel őket a feladatvégzés alól.

A börtönválogatott névsora szinte minden nap újabb emberrel bővül. Minden szereplőben az a közös, hogy mindannyian Botka László szegedi szocialista polgármester emberei és bizalmasai.”