Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

A szórakozásé és a finomságoké volt a főszerep a Kálvin téri bölcsődében

Családi napot tartottak a Kálvin téri bölcsődében: a kidíszített udvaron különböző játékok, sütőtök és sütemények várták a gyerekeket és szüleiket, de a bátrabbak lóra is ülhettek akár.

– A családi napnak az a jelentősége, hogy ilyenkor közelebb kerül a bölcsőde a családokhoz; lehetőséget, teret adunk a szülőknek, biztonságos hátteret biztosítunk, hogy együtt tudjanak eltölteni egy értékes délelőttöt gyermekeikkel – emelte ki Bartók Nóra. A bölcsőde vezetője továbbá hozzátette: sok dologgal készültek a mai alkalomra, amelyeken keresztül új dolgokat tanulhatnak a gyerekek, a dekoráció pedig az esztétikai érzékük és ízlésviláguk kialakulásában segít. Ahogyan máskor is, a mostani alkalommal is az adott alkalomhoz igazították a családi nap tematikáját: a szombat délelőtti rendezvényen köszöntötték az őszt, és a faragni való tökök is előkerültek.

navigate_before
navigate_next

Csalár Zsuzsanna másodjára vesz részt a Kálvin téri bölcsőde családi napjain. Gyermeke, a 22 hónapos Dani, bár tavaly még nem volt bölcsis, már akkor is körbenéztek az akkori családi napon. A mostani alkalomra tököt is hoztak, amit ki is faragtak – árulta el Zsuzsanna, hozzátéve: az ilyen programokon jobban meg tudják ismerni a szülőket és az itt dolgozókat.