Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Újabb jótékonysági koncerttel készül Szentpéteri Csilla, a Bérpalota felújításáról tájékoztatták a társtulajdonosokat és a bérlőket, a nyugdíjas pedagógusokat köszöntötte Farkas Éva Erzsébet, árokba hajtott egy gépkocsi a Makó és Földeák közötti úton – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Ahogy tavaly, idén is jótékonysági koncerttel készül Szentpéteri Csilla: a befolyt összegből a makói Sürgősségi Betegellátó Osztályra vásárolnak majd életmentő eszközöket.

Makó Város Önkormányzatának a Bérpalotával kapcsolatos megújulási lehetőségeiről adtak tájékoztatást a társasház közgyűlésén, Budai János közös képviselő meghívására – számolt be közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet. A polgármester a Nyugdíjas Pedagógusok Szakszervezete megyei találkozójáról is bejegyzést tett közzé.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szerda délelőtt Csongrád megyében, a Makó és Földeák közötti úton. A balesethez Makóról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. 

A strandkézilabdázóknál a magyar fiú és a lány csapat, míg a strandröplabdázóknál a Stréli Bence, Hajós Artúr páros is továbbjutott a III. nyári ifjúsági olimpián, Buenos Airesben – a magyar küldöttség három versenynap után az éremtábla második helyén áll.

Én a Jobbikért az utolsó csepp véremig küzdeni fogok, amíg megvan a párttagságom, mindent megteszek a pártért – ezt mondta az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Volner János párttagságának felfüggesztésével kapcsolatban. A politikus hozzátette: amilyen irányba a mostani vezetés löki a Jobbikot, erkölcsi kötelessége megvívni ezt a küzdelmet. 

A mai napot pedig Sting dalával indítjuk!