Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Máriaradnán járt Czirbus Gábor, nyugdíjas találkozó volt a Hagymatikumban és fiók gyógyszertár nyílik Nagylakon: ezekről is olvashattak tegnap nálunk!

Húszmillió forint értékű cigarettát foglalt le a magyar-ukrán zöldhatáron a NAV: Magyar Norbert elmondta, a pénzügyőrök friss nyomokat követve jutottak el a zöldhatár közelében egy erdészházhoz. Százezres állami bérlakásprogramra lenne szükség: Balla Ákos szerint állami beavatkozásért kiált a zűrzavaros bérlakáspiac

500 millió forinttal támogatja a családi és munkahelyi bölcsődék létrehozását a kormány: közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: a magyar kormány az egyik legstabilabb Európában.

Máriaradnán járt Czirbus Gábor: a felújított templomot és kolostort látogatta meg az alpolgármester. Fiók gyógyszertér nyílik Nagylakon: 9 órától a régi helyen, az orvosi rendelőben nyitják újra az apotékát. Feke Pál szórakoztatta a nyugdíjasokat a Hagymatikumban. 

Feke Pál szórakoztatta a közönséget a Hagymatikumban – Makó Híradó

Ma is érdemes rétegesen öltözni: reggel 8 fok várható, azonban délután 26 Celsius fokra melegszik fel az idő. Csapadék nem várható.

A napot kezdjük egy Katy Perry számmal!