Hírek Kiemelt hírek Térség

Sneider Tamással építené újjá a Magyar Gárdát Márki-Zay Péter

Cigányokkal, zsidókkal és baloldaliakkal indítaná újra a Magyar Gárdát Hódmezővásárhely polgármestere – erről Márki-Zay Péter számolt be videoüzenetében. A polgármester azt követően tette ezt közzé, hogy találkozott a volt szkinhedvezérrel, a Jobbik elnökével Sneider Tamással. Ő – Márki-Zay szerint – már szakított a Jobbik elfogadhatatlan, szélsőjobbos örökségével – talált rá a Hír TV.

„Kell Magyar Gárda, de cigányok, zsidók és baloldaliak is kell, hogy legyenek ebben a Magyar Gárdában. Nem lehet szélsőséges, de legyen radikális. Ugyanis radikálisan ki kell állnunk egymásért, radikálisan ki kell állnunk egy európai jogállami, piacgazdasági Magyarország mellett, a jogtiprások ellen. Ebben mindannyian harcostársak kell, hogy legyünk, és Sneider Tamásban láttam azt a lehetőséget és láttam azt a törekvést, nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy ő ebbe az irányba fogja vinni a Jobbikot és ezáltal én egy jobbközép keresztény értékrenddel, jobboldali radikális értékrenddel és a baloldali szövetségeseinkkel egyaránt egy közös nemzeti minimumért fogunk tudni dolgozni” – mondta a városvezető.

 

 

One Response

  1. Sziasztok, akkor most ki a makói polgármester? Ez a Márki-Zay vagy Farkas Éva? Mert Mári teljesen érdektelen a makóiaknak és többet írtok róla, mint Farkas Éváról.

Comments are closed.