Belföld Hírek Kiemelt hírek

Közösségi oldalán pakolt ki egy újabb Jobbikos

Szabó Balázs közleményt posztolt Facebook oldalára a feloszlott szekszárdi alapszervezet tagjainak nevében. Mocskos elnökválasztásról, alapszervezetbe küldött spicliről, és Simicska Lajosról is beszélt a volt Jobbikos.

– A szekszárdi Jobbik alapszervezet megszűnt, a tagok 2018. október 3-i egybehangzó döntése alapján. A jegyzőkönyvek postai úton vannak a Jobbik elnöksége felé. E dátum után felesleges bárkinek is megszüntetni az alapszervezetünket, főleg nem létező elnökségi döntésre hivatkozva. – írja közösségi oldalán Szabó Balázs.

A volt Jobbikos négy pontban beszámol döntésük okairól is:

1. A 2018-as parlamenti választások kampányában, a szintén szekszárdi indulású Hadházy Ákos korrupció gyanús ügyeivel találkoztunk, amely ügyek felgöngyölítését Vona Gábor pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató személyesen állított le, mondván sérti a Jobbik koalíciós partnerét az LMP-t. Számunkra a tiszta kezek politikája nem ezt jelenti.

2. Egy véletlen folytán kiderült, hogy a Jobbik IT egy spiclit léptetett be az alapszervezetünkbe, akinek feladata az alapszervezeti tagokról és munkájukról, sőt, magánéletükről szóló jelentések írása volt. Ahogy hallani, a Jobbik IT tagjai minden választókerületben ezen feladattal voltak megbízva, azaz kvázi, egy besúgó hálózatként működtek. A hozzánk került sms és email forgalom alapján, Farkas Gergely Jobbik IT elnök kapta a jelentéseket. Számunkra a nemzeti gondolkodású,érzelmű közösség nem egy besúgó hálózatot jelent.

3. Láttunk egy mocskos elnökválasztást, ahol a párt ágyúi a a párt pénzéből a párt egyes vezetőit lőtték. Most mi leszünk a céltáblák, az “ismeretlenek” által feltört email fiókok között a mieink is ott lehet, amiből majd a párt ágyúi kapnak muníciót.

4. Most vált biztossá, hogy “Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nylon zacskójában”.

A Szabó Gábor posztjában felsorolt indokok nagy részével kapcsolatban már számtalan információ szivárgott ki, így a volt Jobbikos alapvetően csak megerősítette azokat. A közlemény azzal zárul, hogy ez a négy indok, amely miatt nem kívánnak a jövőben a Jobbik nevű bűnszervezethez/bizniszpárthoz tartozni.