Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Házi chips is készül az adományburgonyából, lakossági fórumot tartanak az Almási iskola fejlesztése kapcsán, fölényesen győzött a Vásárhely a Makó ellen, de nyert az ifjúsági csapat – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Három évvel ezelőtt csatlakozott Makó is a START Mezőgazdasági Programhoz, amelynek köszönhetően az önkormányzati tulajdonú földeken burgonyát, vöröshagymát és fűszerpaprikát tudnak termelni. A zöldségeket most a közfoglalkoztatottak és rászoruló családok közt osztják szét.

Véleményezésre bocsájtja az önkormányzat az Almási Tagintézmény a 21. században nevű beruházást. Az ezzel kapcsolatos lakossági fórumot október 15-én, hétfőn 16:30-kor tartják a Koronában.

A makói felnőtt kézilabda csapat az első félidőben még állta a sarat, de a második félidőre elfáradt. Az ifjúsági azonban nyert. Új vörös panda (Ailurus fulgens) érkezett a Szegedi Vadasparkba: a Hollandiában született nőstény, Phoeby a régóta az állatkertben nevelt hím, Baltazár párja lett 

5,6 milliárd forintja van a vásárhelyi önkormányzatnak! – Ezért érthetetlen, miért akarja bezáratni Márki-Zay Péter a Vásárhelyi Televízió után a stadiont és az uszodát is – jelentette ki Hegedűs Zoltán, a Fidesz-frakció vezetője hétfőn.

Közös Jobbik-LMP EP-lista készül? – Brutális szintlépés történik a Jobbik-LMP viszonyban és ezt szeretném megakadályozni – ezzel indokolta a Jobbik frakciójából kizárt Volner János, hogy a múlt héten nyílt levélben fordult a Jobbik helyi vezetőihez új tisztújítást követelve a pártban

Október 11-én, csütörtökön folytatódik online fogadóóra-sorozatunk, Az orvos válaszol.

A mai napot pedig a Redbone dalával indítjuk!