Kiemelt hírek Színes

Feke Pál szórakoztatta a közönséget a Hagymatikumban

Ahogy lenni szokott, minden évszakban szervez a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő nyugdíjas találkozót – ez most sem volt másképpen. Egészségügyi szűréseken és a fürdő gyógyszolgáltatásain is részt vehettek az idősek. A délután során Feke Pál lépett fel.

Nagy népszerűségnek örvend a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő nyugdíjas találkozója: ilyenkor nemcsak helyi és térségi szép korúak váltanak kedvezményes jegyet a fürdőbe, hanem határon innen és túli vendégek is. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a Makói Egészségfejlesztési Iroda munkatársai ingyenes egészségügyi szűréseket végeznek – például vérnyomást és vércukorszintet mérnek, de csontsűrűség- és érszűkületrizikó-vizsgálaton is részt vehettek a nyugdíjasok. Továbbá a fürdő gyógykezeléseit is ki lehetett próbálni a nap folyamán.

navigate_before
navigate_next

Délután Feke Pál lépett fel az éttermi részben. A színész és musicalénekesre nagyon sokan kíváncsiak voltak, megtelt az összes kihelyezett rész érdeklődővel. Az énekes a fellépés előtt elárulta: saját számai mellett a korosztály körében népszerű slágerekkel is készült, így mindenki meghallgathatja egy-egy régi kedvencét.