Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Egy éves lett az Ezt válaszd!, jövő héten napsütéses és meleg időnk lesz, a Ménesbirtok dolgozóival találkozott Lázár János – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A napot Szekeres Anna gondolataival indítottuk: Szabadság? Szeretném! Főhajtás a Vesztőhelyen: Aradon emlékezett a mártírokra Juhász Tünde és Kakas Béla. Digitalizációval a kézműves szakmák megmentéséért: Lőricz Gergely ezen is munkálkodik. 

A Ménesbirtok dolgozóival is találkozott Lázár János: a térség országgyűlési képviselője feszes munkatempót ígért MezőhegyesenMeggyújtotta a kiszombori templom két ajtaját: a Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 36 éves férfival. Egy éves lett az Ezt válaszd!

Egy éves lett az Ezt Válaszd! sportprogram – Makó Híradó

Egy évvel ezelőtt indult útjára az Ezt Válaszd! sportprogram Makón. A vasárnapi edzéseket Rozsnyai Renáta tartja a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tornatermében. A születésnapi órán a makói edző mellett Katus Attila is részt vett.

Az előrejelzések szerint jövő héten is napos és meleg idő várható. Ma akár 25 fok is lehet. A napot kezdjük egy Ben Howard számmal.