Kiemelt hírek Színes Térség

Az időseket ünnepelték Apátfalván

Az Idősek világnapja alkalmából színes és vidám műsorral készültek az apátfalvi szép korúaknak a Faluházban. A helyi óvodások és iskolások, illetve a Két Szoknya, Egy Nadrág Társulat is fellépett ez alkalomból.

Az apátfalvi nyugdíjasok nem unatkoztak szombat délután: a Faluházban az Idősek világnapja alkalmából kedves  műsorral kedveskedett az önkormányzat. Szekeres Ferenc polgármester köszöntőjében kiemelte, kívánja az idős és szép korúaknak, hogy bajaik, problémáik ellenére is élvezzék az életük minden egyes pillanatát, mert az hatalmas ajándék.

– Az év minden napján érezzék a család, a társadalom megbecsülését. Érezzék, hogy szükség van Önökre, érezzék, hogy vannak dolgok, amiket jobban tudnak és vannak, amelyeket csak Önök tudnak – fogalmazott a polgármester. A megjelent nyugdíjasokat Herczegné Jáksó Anita intézményvezető is köszöntötte. 

A nyugdíjasoknak aranyos műsorral készültek a Dózsa György utcai óvoda középső- és nagycsoportosai, illetve a Dózsa György Általános Iskola és a Kálvin Téri Református Általános Iskola tanulói, de a helyi citerás gyerekek hangszeres előadással kedveskedtek. 

navigate_before
navigate_next

A Két Szoknya, Egy Nadrág Társulat műsora előtt a település legidősebb lakóit köszöntötték – az apátfalvi hölgyek közül a 97 éves Szalamia Jánosné Rozika nénit, a férfiak közül pedig 92 éves Sóki Györgyöt üdvözölték. Az önkormányzat a megjelent szép korúakat meg is vendégelte.