Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

70 éves lett a makói históriás, hétfő óta tartanak a kihelyezett szűrővizsgálatok a Honvédban, Gáspár Sándor zárta az utcafórumok sorozatát, Katus Attilával ünnepli első születésnapját az Ezt Válaszd! – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Barátai és munkatársai körében ünnepelte 70. születésnapját dr. Halmágyi Pál. A nyugalmazott múzeumigazgatót a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte tegnap.

Hétfőn kezdődött, és szombatig tart a Makói EFI programja. A résztvevőknek egészségtervet is készítenek, ami tartalmazza, hogy mit kell tenniük az egészségük megóvása érdekében. Szív és érrendszeri, valamint daganatos megbetegedések rizikó szűrését is elvégzik csütörtöktől szombatig a Királyhegyesi utcai I. számú Idősek Klubjában a Honvéd program keretében.

Gáspár Sándor zárta a lakossági utcafórumok sorozatát: sokan érkeztek a Juhász Gyula térre csütörtök délután, hogy megvitassák a nyolcas választókörzetet érintő problémákat, és hogy javaslatokat tegyenek.

Vasárnap az Erdei János Városi Sportcsarnokban ingyenes alakformáló sajáttestsúlyos edzéssel várják a makóiakat, az Ezt Válaszd! program első születésnapján. Az ünnepi edzésen Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló is részt vesz.

Jó körülményekkel és gondos ellátással találkozott az alpolgármester a gyepmesteri telepen. Czirbus Gábor az Állatok Világnapján arra buzdít közösségi oldalán, hogy minél többen fogadjanak innen örökbe kutyákat.

A mai napot pedig Vance Joy dalával indítjuk!