Hírek

Jó reggelt, Makó!

A Givaduan Hungary Kft. a makói kórház számára gyűjtött, újra megalakult a Munkácsy Mihály Képzőművészeti Kör és Czirbus Gábor folytatta a lakossági fórumok sorozatát – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Összeveszett barátnőjével, ezért berúgta az üvegajtót egy szegedi fiú: az elkövető ellen eljárás indultFelfüggesztett börtönt kaptak a szegedi parkolóbérletügy vádlottjai: a vádlottakat a bíróság jelentős, illetve nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettében mondta ki bűnösnek nem jogerősen a Gyulai Járásbíróság. Több mint hétmillió gyűlt össze a szegedi gálakoncerten: a Korábban Érkeztem Alapítvány részére szervezték a rendezvényt.

A makói tagintézmény újszülött osztályának több mint egy évre elegendő pelenkát adományozott a Givaduan Hungary Kft.: mindezt a cég dolgozói gyűjtötték összeÚjra megnyitotta kapuit a Munkácsy Mihály Képzőművész Kör: 21 év után újraalakult a makói és kistérségi nem hivatásos alkotóknak szóló közösség. Czirbus Gábor alpolgármester tartott lakossági fórumot tegnap.

A Szent István tér is megújul a közel jövőben – Makó Híradó

Czirbus Gábor alpolgármester a SZIGNUM előtti téren tartott lakossági fórumot. A városatya körzetében több játszótér is megújult, de az illegális hulladéklerakást is felszámolta. A kérdések között a Csipkesor és a migráció is felmerült.

Ha még nem talált délutánra programot, akkor hármat is tudunk Önnek ajánlani: 17 órától Halmágyi Pál születésnapja alkalmából könyvbemutatót tartanak a múzeumban; a Zene világnapja alkalmából a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei lépnek fel a Korona Szálló dísztermében, illetve Gáspár Sándor lakossági fórumot tart.

A napot indítsuk egy Ellie Goulding számmal – ki ne hallotta volna a rádióból ezt a dalt?