Hétvégén visszaköltözhetnek a Berzsenyi utca lakások bérlői, utcafórumot tartott Toldi János, makói fotós képeivel is találkozhatunk a szegedi TIK-ben – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Berzsenyi utcában három önkormányzati lakást tud a városvezetés felújítani. A műszaki átadás-átvétel megkezdődött, a családok akár a hétvége során visszaköltözhetnek a korszerű és modern lakásokba.

Toldi János képviselő körzetében folytatódott tegnap a városvezetés utcafórum sorozata. A lakosok leginkább arra panaszkodtak, hogy sokan nem tudják betartani a társadalmi normákat. Rengeteg az illegális szemetelő, a kutyatulajdonosoknak meg eszük ágában sincs összeszedni a kutyapiszkot.

Perspektívák címmel nyílt kiállítás SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az SZTE JGYPK fotográfus képzés másodéves hallgatóinak kiállításán 17 alkotó 40 művel mutatkozott be, köztük a makói Mágori Dániel is.

Másodjára is elhalasztották a makói férfi halálát okozó bűnügy tárgyalását, leveszik a nyomkövetőt a B. Jánosról – döntött mai végzésével dr. Tóth Tibor, a Szegedi Törvényszék bírája. Öt év börtönre ítélték a Nagylaknál elfogott román kábítószercsempészt, az ítélet jogerős.

A mai napot pedig Nancy Sinatra dalával indítjuk, 1966-ból!

https://www.youtube.com/watch?v=m2fPkzJsMU8

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest