Kiemelt hírek Makó Sport

Nagy küzdelemben győzött a Kőröstarcsa csapata

A CONTITECH Makói KC férfi csapata ezen a mérkőzésen három játékost nélkülözött munkahelyi elfoglaltság és sérülés miatt. Ennek ellenére a fiúk keményen harcoltak Köröstarcsa ellen, ahol több volt NB I B -s játékos szerepelt a Békési KC csapatából.

A mérkőzést nagyban befolyásolta, hogy a vendégcsapat játékosai fizikálisan erősebbek voltak, és nagy lövő erővel rendelkeztek. A végeredmény szorosabb is lehetett volna, de a Makói csapat számtalan technikai hibát vétett, és ziccerek sorát hagyta ki.

– Egy nagyon jó ellenféltől kaptunk ki. A második félidőben fegyelmezetten játszottunk, a hét a hat elleni játékban bele- bele hibáztunk. Sok ziccert hagytunk ki. A jó kapusteljesítményünk ellenére sem tudtunk közelebb kerülni az ellenfélhez, a bajnoki cím egyik várományosához – fogalmazott Gera Norbert, a makóiak edzője.

CONTITECH Makói KC  –  Köröstarcsai KSK 23 : 30 (12 : 17)

Vezette: Hovány István, Ubornyák Zoltán

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Balán Róbert (kapus), Papp Dániel (4 gól), Endrei László, Hegyi Noel (4 gól), Leszkován Ádám (4 gól), Vörös Ádám (5 gól), Veréb Gergő (4 gól)

Csere: Szabó Benedek (kapus), Zsiga Roland (1 gól), Szécsi Richárd, Novák Bence, Petrás Bálint (1 gól), Vass Péter, Papp Norbert

* * *

NB II férfi ifjúsági bajnoki mérkőzés

CONTITECH Makói KC – Köröstarcsai KSK 20 : 17  (11 : 7)

A mérkőzésen két veretlen csapat találkozott, a hazai csapat az első félidőben nagyon jól játszott, a második félidőben sikerült megőrizni előnyét. A csapat elsősorban annak köszönheti győzelmét, hogy keményen és gyorsan játszott, a Köröstarcsai csapat elfáradt a mérkőzés végére.

Makói góldobók: Kollár Nataniel (7 gól), Lajtár Krisztofer (5 gól), Sándor Róbert (4 gól), Pusztai Dániel (2 gól), Varga Roland (1 gól), Graur Bence (1 gól)