Kiemelt Makó Sport

Nagy küzdelemben győzött a Kőröstarcsa csapata

A CONTITECH Makói KC férfi csapata ezen a mérkőzésen három játékost nélkülözött munkahelyi elfoglaltság és sérülés miatt. Ennek ellenére a fiúk keményen harcoltak Köröstarcsa ellen, ahol több volt NB I B -s játékos szerepelt a Békési KC csapatából.

A mérkőzést nagyban befolyásolta, hogy a vendégcsapat játékosai fizikálisan erősebbek voltak, és nagy lövő erővel rendelkeztek. A végeredmény szorosabb is lehetett volna, de a Makói csapat számtalan technikai hibát vétett, és ziccerek sorát hagyta ki.

– Egy nagyon jó ellenféltől kaptunk ki. A második félidőben fegyelmezetten játszottunk, a hét a hat elleni játékban bele- bele hibáztunk. Sok ziccert hagytunk ki. A jó kapusteljesítményünk ellenére sem tudtunk közelebb kerülni az ellenfélhez, a bajnoki cím egyik várományosához – fogalmazott Gera Norbert, a makóiak edzője.

CONTITECH Makói KC  –  Köröstarcsai KSK 23 : 30 (12 : 17)

Vezette: Hovány István, Ubornyák Zoltán

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Balán Róbert (kapus), Papp Dániel (4 gól), Endrei László, Hegyi Noel (4 gól), Leszkován Ádám (4 gól), Vörös Ádám (5 gól), Veréb Gergő (4 gól)

Csere: Szabó Benedek (kapus), Zsiga Roland (1 gól), Szécsi Richárd, Novák Bence, Petrás Bálint (1 gól), Vass Péter, Papp Norbert

* * *

NB II férfi ifjúsági bajnoki mérkőzés

CONTITECH Makói KC – Köröstarcsai KSK 20 : 17  (11 : 7)

A mérkőzésen két veretlen csapat találkozott, a hazai csapat az első félidőben nagyon jól játszott, a második félidőben sikerült megőrizni előnyét. A csapat elsősorban annak köszönheti győzelmét, hogy keményen és gyorsan játszott, a Köröstarcsai csapat elfáradt a mérkőzés végére.

Makói góldobók: Kollár Nataniel (7 gól), Lajtár Krisztofer (5 gól), Sándor Róbert (4 gól), Pusztai Dániel (2 gól), Varga Roland (1 gól), Graur Bence (1 gól)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.