Folytatódott az őszi lakossági utcafórumok sora, új sportegyesület alakult Makón és jótékonysági sportrendezvényt szerveznek a makói mentősök javára – tegnap ezeket is olvashatták nálunk. Mutatjuk!

Körözött BMW-t foglaltak le Csanádpalotán: a jármű a Schengeni Információs Rendszerben szerepelt. Nagy sikere volt a Pákozd 1848-as darabnak, amelyet a makói Forgatós Táncegyüttes adott elé és élőben nézte meg Czirbus Gábor alpolgármester Weszelyné Véghseő Henriett Mária képviselővel. Munkácsy Mihály Képzőművészeti Kör alakul Makón: minden művészetkedvelőt várnak szeretettel. 

Nem lehet kerékpározni a Csipkesor alatt: a munkálatok abba a fázisba értek, amikor is ideiglenes el kell a kerékpáros forgalomtól zárni a területet. Kézilabda: kikaptak a makói lányok a bajnokaspiráns Gyulától. Megalakult az MR Power Sportegyesület: Majoros Róbertnél és Marton Gergelynél lehet jelentkezni. 

Jótékonysági sportrendezvényt szerveznek a makói mentőkért: a befolyt összegből vénaszkennert vásárolnak a helyi mentősöknek. Marosvári Attila utcafórumot tartott.

A fák és a járdák okoznak gondot Gerizdesen – Makó Híradó

Folytatódott a lakossági fórumok sorozata: hétfő délután Marosvári Attila képviselő és Farkas Éva Erzsébet polgármester várta a városrészben élők panaszait, javaslatait. A kertvárosi és belvárosi részben is sok gondot okoznak a fák és járdák.

Ma Toldi János tart lakossági fórumot 17 órától a Lonovics sugárút és Hold utca kereszteződésében (rossz idő esetén a Vízmű pincehelyiségében várják a lakosságot).

A napot indítsuk egy régi klasszikussal: 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest